Bisokopski repertoar od 8. februara biće u znaku ljubavi, blokbastera i programa za dame.  CineStar bioskopi u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG) biće pravo mesto za okupljanje dama na CineLady premijeri filma Divno venčanje (08. februara), a već od 09. februara vraća se na velika platna u limitiranom periodu blokbaster Dina (prvi deo) kao priprema za veliku premijeru dugo očekivanog nastavka Dina: drugi deo (28.02.).

Za sve kojima nedostaje ženski izlazak CineStar je pripremio CineLady događaj 8.februara uz film Divno venčanje. Film je nastavak napete ljubavne drame snimljene prema istoimenom romanu, a ova nova vrtoglava priča odvešće publiku u daleki i topli Meksiko. Osim filma, gledaoce očekuju piće dobrodošlice JP. Chenet i vredni pokloni za najsrećnije posetiteljke (Koozmetik, Sinergija, Čipka i teglica).
Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=1kMc8uqLkr0

Spektakularna avantura Dina vraća se na velika platna u limitiranom periodu. Re-distribucija adaptacije prvog romana naučnofantastičnog klasika Dina  Franka Herberta dolazi u CineStar bioskope od 8. do 14. februara uoči dugo očekivanog nastavka Dina: drugi deo, koji stiže na redovni program krajem februara. Ulaznice su u prodaji.
28.2. biće organizovana CinePremiere za  filmski spektakl godine Dina: drugi deo u premium formatima, 4DX i EXTREME, a najsrećnije posetioce očekuju pokloni iz filma i knjige ograničene serije!

Ljubav i bioskop idu uvek zajedno, a posebno od 08. do 14.2. u CineStar bisokopima uz LOVE BOX ili ljubavna sedišta, najbolje kokice u gradu i odličan film. LOVE BOX sedišta u CineStaru doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, a bioskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo. Svako LOVE BOX sedište ograđeno je sa svake strane od drugih sedišta, kako bi posetioci imali što veću privatnost. „Ljubavna sedišta“ zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane i idealna su mesta za sve koji žele veću prostranost za uživanje u filmu.
Na raspolaganju su odlični naslovi: SF avantura Dina, triler Milerova devojka, autobiografska priča Ferari, romantična komedija Divno venčanje, autobiografska priča o Džeju Ramadanovskom Nedelja.

Više detalja na linku https://www.cinestarcinemas.rs/ljubav-bioskop-6099

Materijal:  CineStar Cinema

Previous articleBritanski indie rockeri, Bombay Bicycle Club, novo su pojačanje INmusic festivala #16!
Next articleGradec na vrhu brda, Grac u podnožju