Narodni muzej Srbije ima čast da pozove svoje cenjene stalne posetioce, komšije, prijatelje i svo ostalo zainteresovano građanstvo, koji nemaju dogovoren provod na nekom drugom mestu u centru varoši, da u subotu, 6. jula sa početkom u 18 časova, u nadasve prijatnom okruženju renomiranog Muzeja Vuka i Dositeja, prisustvuju razgovoru/druženju/tribini/soareu o jednoj od najstarijih beogradskih porodica, na temu ZNAMENITA PORODICA LEKO

O tome odakle su došli, čime su se sve bavili, koga su voleli, s kim su se ženili i udavali, s kojim familijama su bili u rodbinskim vezama, koliko su svojim delom promenili našu istoriju, u svakom pogledu na bolje i na opštu korist, besediće vam potomkinja čuvene porodice dr Danica Leko, dok će moderatorka biti g-đa Smiljana Popov,  autorka tv serijala “Beograd za početnike” i “Srbija za početnike. 
Previous articleLička senzacija Guči Mȃne ili Crnooki grašak? „Bob Morelo” ili piće s Cavalerom? Možda pak Ljubičice? (“Ćale, prekini molim te”) – Trio iz „Državnog posla” na sebi svojstven način pozvao na EXIT!
Next articleWim Hof na otvaranju EXIT festivala!