U subotu 15.juna, Udruženje Pedagoško-psihološko savetovalište Igrologija u saradnji sa magazinom Lepota&zdravlje, organizovali su pešačenje na Stazi Lepote i zdravlja na Fruškoj gori. Projekat je sufinansirala Gradska uprava za privredu Grada Novog Sada, a Color Media Communicatios Publishing je bio generalni medijski partner.

Zaljubljenici u prirodu i čitaoci časopisa Lepota&zdravlje su pešačili 10 kilometara dugom stazom i proveli još jedan nezaboravan dan. Kao i predhodnih godina, svi učesnici su uživali u divnom danu, družili se i bar na kratko skrenuli misli sa svakodnevnih probleme koje nam nameće užurbana svakodnevica. Ova šetnja kroz šume Fruške gore je većinu inspirisala da im pešačenje postane redovna navika i jednostavan način za održavanje kondicije.

Naravno, fizička aktivnost zahtevala je adekvatnu hidrataciju, pogotovo tokom ovog toplijeg perioda godine i zato nam je bilo izuzetno važno što je partner Staze Lepote&zdravlja bila AQUA VIVA.

Previous articleIzabrani pobednici Play @ EXIT konkursa! – Program festivala postao bogatiji za još 13 sjajnih bendova na 3 festivalske bine!
Next articleEXIT zaokružio program: Od hip hopa, popa i zvezda elektronske scene do furioznih gitarskih rifova – EXIT 2024 ima sve!