PETAK 11.JUN U 20H

POKLONI ZA SVE POSETIOCE

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE

Nakon dve godine od poslednjeg dela, vraća se na velika vrata film Paklene ulice 9 (FAST AND FURIOUS ) reditelja Džastina Lina. Ovaj uzbudljiv akcioni triler naći će se na bioskopskom repertoaru Kombank Dvorane od petka 11. juna u 20h u okviru “Večeri za muškarce”. Svi posetioci na poklon će dobiti Dezodorans STR8 i Haineken pivo.

Film koji je okupio sjajnu glumačku ekipu sa  Vin Dizelom, Kurt Raselom, Mišel Rodrigez, dobitnicama Oskara Helen Miren, Šarliz Teron i ostatkom “bogate” glumačke ekipe koju između ostalih čini in dobitnica Gremi nagrade Kardi B. povešće gledaoce na “pakleno uzbudljivo putovanje”.  Kardi B  se u ovom ostvarenju pojavljuje kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Kao i do sada scenario potpisuju Danijel Kejsi i Džastin Lin, a podsetimo, ovo je nastavak sage koja
koja je za skoro dve decenije svog trajanja zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

O FILMU

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada .

Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Previous articleBAŠTINA BEZ ZAŠTITE – Žitni magacin, Novi Bečej kao food market?
Next articlePočinje prijava za 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima za otvaranje EXIT festivala