Danas počinje prijava medicinskih radnika za poklon ulaznice za prvi dan festivala, 8 jul.

Akciju poklanjanja 3.000 ulaznica EXIT je sproveo u saradnji s Ministarstvom zdravlja, kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa.

Na ovom linku medicinski radnici se mogu prijaviti, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok ima zaliha. Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, odnosno neće moći da ih koristi druga osoba. U prijavnom formularu potrebno je uneti lične podatke – ime i prezime, naziv i adresu medicinske ustanove, broj legitimacije, broj lične karte. Na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu medicinski radnici će pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

Poklanjanje ulaznica je mali znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. A ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima. Želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije.

Ovogodišnji EXIT festival, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na svetski poznatoj Dance Areni, a na kultnoj No Sleep Novi Sad bini tog 8. jula puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Novi izvođači čijim će nastupima biti započeto veliko slavlje na Petrovaradinskoj tvrđavi biće objavljeni uskoro!

Previous articleVEČE ZA MUŠKARCE UZ “PAKLENE ULICE 9” U KOMBANK DVORANI- NASTAVAK FILMSKE SAGE STARE DVE DECENIJE
Next articleSedmi „21114 Film fest” na novosadskom Novom naselju ovog leta; konkurs je u toku