Srpski pandan The White Stripesima, alternativni rock duo Short Reports snimio je i izdao svoj prvi album pod naslovom “Cats vs Dogs”. Album sadrži 9 pesama a snimljen je uz pomoć Know How Production koji čine Grujica i Ivica Bibin (koji su pomogli pri snimanju zvuka) i uz pomoć Draška Popovića koji je uradio mastering. Album je snimljen tokom “pandemične” i kreativne 2020. godine,. a “Kratki izveštaji” su ga producirali tokom 2021. godine.

“Cats vs Dogs” traje svega 23 minuta, što znači da su pesme kratke i efektne.

– U toku vremena koje provodimo zajedno, susrećemo se sa mnogim situacijama u kojima kroz različite reakcije i emotivna stanja, upoznajemo detaljnije sebe kao i jedno drugo. Svaka nova okolnost i iskustvo dovodi i do nastanka naših pesama od kojih je izabrano pomenutih 9 za prvi album – kažu Nemanja Velimirović i Nikolette Fehér iz Short Reports.

Cats vs Dogs, album cover

“Reportsi” imaju dva singla i dva spota “Connection” i “Bad Side” a rade na sledećima, kao i na drugom albumu, za koji kažu da je planiran za 2022. godinu. Zanimljivo je da je debi-album izdat na 23. rođendan bubnjarke Nikolette Fehér, 17. novembra, što je “nice touch”!

 

Previous articleSVIMA POZNATA LOLA IZ SERIJE „SREĆNI LJUDI“, GLUMICA ZLATA NUMANAGIĆ POZAJMILA GLAS BAKI U NAJNOVIJOJ DIZNIJEVOJ ANIMACIJI „ENKANTO: MAGIČNI SVET“
Next articlePosle gotovo 21 godine rada, “Izba” zatvorila svoja vrata