NAJNOVIJA HIT ANIMACIJA “KRUDS NOVO DOBA”, DIZNIJEV BISER “RAJA I POSLEDNJI ZMAJ” 
I MNOGO ZABAVE U VELIKOJ DEČIJOJ VIKEND AVANTURI

NIŽE CENE KARATA ZA ZA ČLANOVE PORODIČNOG KLUBA I POKLONI ZA NAJMLAĐE

RAYA AND THE LAST DRAGON – As an evil force threatens the kingdom of Kumandra, it is up to warrior Raya, and her trusty steed Tuk Tuk, to leave their Heart Lands home and track down the last dragon to help stop the villainous Druun. © 2020 Disney. All Rights Reserved.

Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, tradicionalno prvog vikenda u mesecu, u subotu i nedelju 05. i 06. juna biće održan PORODIČNI VIKEND. Klinci i klinceze će imati prilike da sa  roditeljima ili u društvu svoje “ekipe” uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, kao i u poklonima: kokicama, Malom zabavniku i Benilian poklonu.

Nova filmske avantura KRUDS – NOVO DOBA povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština, a za one koji su propustili na repertoaru će se naći i “diznijev biser” RAJA I POSLEDNJI ZMAJ koji već nedeljama unazad beleži visoku gledanost.

O KRUDSIMA

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja.

Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali. U januaru 2021., DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu KRUDS – NOVO DOBA. U ovoj  sinhronizovanoj animaciji glasove likovima pozajmljuju Nada Blam (Baba), Marko Janketić (Gaj ), Dragan Vujić Vujke (Grag ),  Anja Mit (Ip) , Paulina Manov (Nada ), Srđan Timarov (Puni ), Stevan Piale (Tank ), Vesna Paštorović (Uga) , Đurđina Radić (Zora ), koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Trejler:

 

Previous articleSofija i Jovana, “Slike i prilike”: Umetnost i kultura neophodni su za duševni mir i intelektualnu stimulaciju svakog čoveka
Next articleOTVARANJE IZLOŽBE SLIKA MIODRAGA DADE ĐURIĆA IZ ZBIRIKE NOVICE JOVOVIĆA