Music Art Project – Muzika nade – ponosno najavljuje koncert “Muzika stvara ljude”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete koncertu “Muzika stvara ljude”, u nedelju, 25. jula 2021. u 11. 30 u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

Na koncertu će se predstaviti deca uzrasta od 12 do 16 godina iz Bujanovca, Surdulice, Leskovca, Kraljeva, Ćuprije i Beograda, koju je u njihovoj raznolikosti združila muzika. Koncert se organizuje pred kraj muzičkog kampa Muzika nade, koji se održava u OŠ “Lazar Savatić” u Zemunu od 19. do 26. jula.

Želja nam je da zajedno sa vama proslavimo dostignuća i uspeh dece, uključene u program Muzika nade, koja su nestrpljiva da se još jednom u punom sjaju pokažu beogradskoj publici.

Na koncertu ćete, uz dela velikana svetske muzike, čuti kako negujemo domaću folklornu tradiciju i kreiramo obrade drugih stilova i žanrova. Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo da koncert pripremamo u saradnji sa uglednim međunarodnim muzičarima, dirigentom Hoseom Anhelom Salazar Marinom (Jose Angel Salazar Marin, Venecuela/Grčka), trubačem Serhiom Arue Domingom (Sergiom Arrue Domingo, Španija) i perkusionistom sa Kraljevskog konzervatoriuma u Madridu Manuelom Peres Delgadom (Španija). Uz njihovu podršku, više od 150 dece, članova našeg hora i orkestra “Muzika nade” će izvesti inovativne aranžmane poznatih pesama iz raznih delova sveta i Srbije.

Previous articleLETNJA TREPERENJA: IN CORPORE SANO (U ZDRAVOM TELU)
Next articleOdabrano 30 projekata lokalnih umetnika na konkursu za ovogodišnji Kaleidoskop kulture