Još samo 1 dan je ostao do oktobarskog Green Love spektakla! U petak, 8. i subotu, 9. oktobra ljubitelji elektronske muzike imaće priliku da uživaju u svojevrsnim setovima domaćih i stranih di-džejeva i to u Hali 6 Novosadskog sajma, koja postaje novi centar za kulturne i umetničke manifestacije.

U petak, 8. oktobra oktobarsko izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala, ugostiće kraljicu tehna Rebeku i naše poznate novosadske di-džejeve: Laga i Vladimira Aćića. Drugo veče, subota 9. oktobar rezervisan je za izraelskog di-džeja Roja Rosenfelda, kao i poznati di-džej trojac Wet dreams.

Ostalo je malo karata, ali svi koji su željni dobrog provoda, mogu ih pronaći na Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara, dok pojedinačne iznose 1490 dinara.

Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

O svim događajima koji će se u narednom periodu dešavati u Hali 6, informišite se putem Fejsbuk stranice KC Hala 6, kao i preko Instagram profila.

 

Previous articleOdržana promocija magazina Hello! Travel: Kulturna baština Srbije
Next articleNovi Sad ga je čekao 40 godina: Legendarni pijanista Ivo Pogorelić 10. oktobra SNP-u