ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA JOŠ JEDAN DATUM  ZA “VESELO DEVOJAČKO VEČE”

05. FEBRUARA NOVO IZVOĐENJE MJUZIKLA NA SCENI KOMBANK DVORANE

ADAPTACIJA AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT” U KOM UČESTVUJU IVANA PETERS, TIJANA DAPČEVIĆ, ZORANA PAVIĆ, MAJA BRUKNER I JELENA ĐUKIĆ

KARTE  U PRODAJI 
NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I
 SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Nakon što je mjuzikl „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića rasprodat u rekordnom roku za 23.decembar, zakazano je i novo izvođenje već za 05. februar sledeće godine u Kombank Dvorani, a karte se u prodaji mogu naći na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Podsetimo, u ovom muzičko-  scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

Mjuzikl „Devojačko veče“ urađen je u produkciji Emotion Teatra.

 

Previous articleIrina Brajović, ilustratorka: Kada prevaziđemo strah, vrata se sama otvaraju
Next articleTamara Rađenović: Premijerno novi spot sa ekskluzivnim potpisom Karlosa Kabaljea i spektakularni koncert u Barseloni