SKARLET JOHANSON SE U NOVOM FILMU VRAĆA U MRAČNU PROŠLOST ŠPIJUNKE NATAŠE ROMANOV 

 KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE

PRE FILMA KOKTEL ZA SVE POSETIOCE

Ljubitelji Marvelovih filmskih ostvarenja imače priliku da uživaju u najnovijem filmu “Crna Udovica” koje će biti prikazano na najvećem platnu Kombank Dvorane, smeštenom u Velikoj sali. U četvrtak 08. jula u 20h uz crveni tepih, koktel i posebno pripremljeno tematsko veče biće omogućeno druženje svih fanova ove poznate franšize, uz prvi film u  četvrtoj fazi Marvelovog univerzuma, a pod rediteljskom palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend (“Somersault”, “Lore”).

Nataša Romanov ( Skarlet Johanson) čiji je alter ego Crna udovica u prvom samostalnom filmu koji prati ovu heroinu, nakon uloga u Marvelovom serijalu „Osvetnici (Avengers)“, suočava se sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše. Nataša se vraća korenima i pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprotstavi.

Radnja filma smešten je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu “Kapetan Amerika: Građanski rat” (2016.) kada je došao trenutak  Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. “Nedovršeni posao” i tajne iz prošlih vremena nagovešteni u trejleru, upućuju ljubitelje Marvelovih filmova da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Nataša Romanov poznata kao Crna udovica susreće se sa tamnom stranom svoje priče. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje, mnogo pre nego što je postala Osvetnik.

Previous articleSVETSKA PREMIJERA „CRNE UDOVICE“ ODRŽANA U LONDONU, LOS ANĐELESU, NJUJORKU I MELBURNU- SKARLET JOHANSON PUTEM VIDEO POZIVA POZDRAVILA FANOVE
Next articleZvanično poznate procedure za ulazak na festival, EXIT obezbedio besplatne brze testove za kupce ulaznica