U operi i teatru Madlenianum  umetničkog direktora Opere i baleta Andreju Rackova i umetnički tim: maestru Vesnu Šouc, reditelja Roberta Boškovića i koreografkinju Milicu Cerović očekuje napornih par dana, jer se za angažman u opereti-mjuziklu Žaka Ofenbaha Pariski život prijavilo 242 kandidata!

Za audiciju koja je raspisana početkom aprila vlada veliko interesovanje pa će se organizovati u nekoliko dana počev od četvrtka 12. maja, a sama audicija će imati nekoliko krugova. Pored pevača i glumaca, među kojima ima dosta mladih i neafirmisanih, audiciju moraju da prođu i već afirmisane zvezde na našoj sceni, poput Branislave Podrumac, Mine Gligorić, Vladimira Andrića i Žarka Stepanova. Od glumaca audiciju će polagati i Srđan Timarov, Đorđe Stojković, Miloš Đorđević, ali i Vanja Milačić. Zanimljivo je da će se možda u mjuziklu na našoj sceni oprobati i Jadran Malkovich, svetski glumac našeg porekla, koji je poznat po ulogama u domaćim serijama Azbuka našeg života i Crna svadba.

Previous articleEDO MAAJKA stiže u Novi Sad: Veliki muzički spektakl na otvorenom
Next articleSea Star festival ispisao istoriju: Energijom ljubavi 40.000 posetilaca ponovo pokrenulo festivalsku sezonu u Evropi!