Blokbaster „Dina: drugi deo“, koji na svetskom nivou već mesecima privlači pažnju, pretpremijerno je prikazan 28.02.2024. u CineStar bioskopima u Srbiji. U CineStaru u Beogradu (Ada Mall) priređen je poseban događaj CinePremiere uz „plavi koktel“ iz epruvete,  DJ-a i sjajnu atmosferu. Događaju su prisustvovali: Marina Ćosić, glumica; Nikola Burovac, producent; Ana Mitić, voditeljka; Mila Litvinjenko, vlasnica brenda Aura; Aleksandra Duende, umetnica; Mimi Mercedez, muzičarka, Marko Nastić DJ i brojne druge ličnosti iz sveta mode i modelinga.

Obožavaoci franšize Dina mogli su da dobiju  originalne filmske postere, a oni najsrećniji i Dina knjige i poklone iz filma.

Glavne uloge ovog blockbustera nose najveća holivudska glumica mlađe generacije Zendaya i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timotheé Chalamet.  Uz Chalameta i Zendayu, u filmu glume i Rebecca Ferguson, Josh Brolin i Austin Butler, Florence Pugh i Dave Bautista, dobitnik nagrade Oskar Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling i oskarovac Javier Bardem.

Radi se o drugom delu spektakla Dina koji je 2021. godine oduševio gledaoce i kritiku i osvojio čak šest nagrada Oskar.  „Dina: Drugi deo“ nastavlja priču iz prethodnog filma i gledaoce vodi u sasvim drugi svet u preko 160 minuta čistog uživanja, napetosti, vizuelne i zvučne čarolije prepune neverovatnih scena uz nove likove i ljubavnu priču. Radnja nastavlja putovanje Paula Atreidesa, sada ujedinjenog s Chani i Fremenima, dok je na ratnom putu osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog svemira, nastoji da spreči užasnu budućnost koju samo on može predvideti.

Ulaznice za film „Dina: drugi deo“ dostupne su na linku https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/dina-drugi-deo/9133/20240229

Fotografije: CineStar Srbija – Irina Duplevskaja i Keep it Reels

Previous articleExitovi festivali crtaju veliko srce na mapi regiona!
Next articleKoncert Opera u Atrijumu – prvi put u Srbiji Markus Hollop, dobitnik Gremija – 3.3.2024.