ANKSIOZNOST, ZAVIST, SRAMOTA I SMOR KAO NOVE EMOCIJE U NASTAVKU POPULARNE DISNEY I PIXAR ANIMACIJE.

Obajvljen je datum prikazivanja nastavka Diznijeve animacije “U mojoj glavi 2” (Inside Out 2) čiji trejleri nagoveštavaju veliki letnji hit. Svi koji se sećaju fantastične originalne i maštovite priče od pre devet godina, sada 13. juna moći če da saznaju šta se sve novo dešava u produžetku avanture koja i dalje prati junakinju u čijoj glavi “caruju” različite emocije.  

Godine 2015. u bioskopima je zaživela animirana priča o devojčici u čijoj glavi se, nakon preseljenja u drugi grad javljaju i smenjuju emocije. Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje imali su vodeće uloge gde su nalik čovečuljcima upravljali svakodnevnim životom devojčice Rajli.
Veoma inspirativna i osmišljena priča nije prošla nezapaženo i već tada ovenčana je nagradom Oskar za najbolji animirani film, a nakon skoro deceniju Disney i Pixar ponovo zaviruju u Rajlin um dodavajući joj još četiri nove emocije, koje je preplavljuju.

Glasići u Rajlinoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano. Nove emocije!
Dotadašnjih 5 originalnih osećanja (Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje) koje je uspešno vodilo operaciju na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i “oseća se” kada se pred njima pojave novi cimeri – Anksioznost, Zavist, Smor i Stid.

Da je reč o predstojećem animiranom hitu nagoveštava i podatak da je  za samo dve nedelje kod nas sinhronizovani trejlera U MOJOJ GLAVI 2 ostavrio više od pola miliona pregleda. 

Previous articleMarko Nastić komponuje muziku za svetsku premijeru berlinskog baleta na Dorćol Platzu
Next articleOd osnivača RATM do braće Cavalera: Gitarski zvuk na Exitu pojačava preko 30 bendova!