BOJANA STAMENOV STILIZOVANA U DUHU ARETINOG VREMENA OTPEVALA NJENE NAJVEĆE HITOVE KAO UVOD U PROJEKCIJU BIOGRAFSKOG FILMA “RESPECT” 

PUBLIKA HORSKI PEVALA UZ NAJPOZNATIJE HITOVE FRENKLINOVE. STAMENOV DOBILA SJAJNE OVACIJE

Večeras su ljubitelji čuvene Arete Frenklin u Kombank Dvorani  imali prilike da se podsete jedinstvene kraljice soula, uz muzički performans Bojane Stamenov i dugoočekivani film RESPECT u kom muzičku divu tumači Dženifer Hadson.

Duh “kraljice soula” čuvene Arete Frenklin poznate ne samo po vokalnim sposobnostima, već i po strasti prema klaviru i pisanju pesama, bio je prisutan večeras u kultnoj Velikoj sali,  jer su se fanovi  čuvene dive opustili uz njene najveće hitove THINK, RESPECT, SAY A LITTLE PRAYER, NATURAL WOMAN, ROCK STEADY I naravno CHAIN OF FOOLS,  a sve u izvođenju Bojane Stamenov.  Poznata domaća pevačica je stilizovana u duhu vremena u kom je živela i radila Frenklinova i svoju slavu dovela do vrhunca – uz svoj bend izvela numere koje su svi horski pevali,  a mnogi su i zaigrali u ritmu istih.

Simbolično, na video bimu se se nizali arhivski snimci Frenklinove, te se Bojaninim nastupom očarana publika vratila u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.

Nakon mini koncerta održana je premijera najnovijeg američkog filma “Respect”, koji opisuje život Frenklinove, povodom koga je i upriličen događaj.

Još uoči  nastupa, podsetimo, Stamenov je poručila da ništa nije slučajno i da je ovaj film dugo čekala.

“Da ništa nije slučajno govori i činjenica da sam o filmu pričala sa kolegom pola sata pre nego sto je usledio poziv od strane organizatora Kombank Dvorane da nastupim na premijeri 08..septembra. Dzenifer Hadson se pojavila na AMERICA’S GOT TALENT baš pevajući Aretinu pesmu.Moje prvo pojavljivanje široj javnosti bila je treća srećna sezona takmičrnja JA IMAM TALENAT i u finalu sam pevala Aretinu pesmu.Neke tako sitne sličnosti i sada ovo. Jako sam srećna što,eto na neki način zatvaram krug,u isto vreme i uzbudjena,jer biti upoređivan sa tako velikom divom je ogromna odgovornost”, istakla je tada Stamenov.

Film u kome Aretu tumači Dženifer Hadson, prati uspon njene karijere od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna superzvezda. Zato je RESPECT  izvanredna istinita priča o muzičkoj ikoni koja je na putu da pronađe svoj glas.

Previous articleVENECIJA SE 10. SEPTEMBRA SPREMA ZA EPSKI DUEL GODINE
Next articlePočele probe na predstavi “Midlseks” rediteljke Jovane Tomić