Veče posvećeno digitalnom detoksu i odmoru od interneta održaće se u četvrtak 12. maja u svim CineStar bioskopima u Srbiji, u okviru premijere zabavne romantične komedije sa Evom Longorijom, “Bez signala”. Posetiteljke koji su spremne na “digitalnu pauzu” očekuje neki od zanimljivih poklona, a sve gošće u Beogradu uživaće na fantastičnoj terasi bioskopa pre ili posle filma.  

CineLady večeri već godinama u Srbiji posetiteljkama CineStar bioskopa daju savršenu priliku za izlazak  i druženje uz film, a u Beogradu u Ada Mallu provod se može nastaviti na terasi, s pogledom na Adu.  

Ovo lepo prolećno  filmsko veče u svim CineStar bioskopima počinje oko 19:30 časova uz JP Chenet penušavo vino za sve posetioce, a film je u planu u 20 časova. Najsrećnijima će na raspolaganju biti pokloni: REA MEDIKA vaučeri za poklone i popuste na anti aging tretmane, MASAROTTO  vaučeri za  boravak u luksuznim brvnarama,   KOOZMETIK luksuzni prirodni proizvodi za negu tela i lica, ZEPTER Luxury overdose parfemi, vaučeri za minimalistički nakit TINY MINE JEWELRY,  STRETCH WELL tretmani istezanja, vaučeri za restoran zdrave hrane PROTE.IN kao i za večeru u restoranu Yakuza suši i ALFAPARF STUDIO vaučeri za frizerske i kozmetičke usluge u TC Ada Mall.  

Više detalja o poklonima dostupno je na sajtu CineStar bioskopa, na linku https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.  

Film “Bez signala” (Unplugging), u distribuciji Blitz filma, je najnovija romantična komedija koja daje odgovor na pitanje da li je odmor bez interneta ili društvenih mreža dovoljno romantičan način da se popravi jedna veza. Kod Dena i Dženin Deverson jedina varnica u njihovoj spavaćoj sobi je iz zidne utičnice. Najbolji prijatelj njihove ćerke je njen tablet. Den više neće izdržati tu situaciju i planira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom mestu. Bez dece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čist vazduh i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofalno sa nezemaljskim susretima, jakim jestivim namirnicama, mrzovoljnim meštanima i dosadnim jednookim psom. Bez GPS-a koji bi ih vodio ili društvenih medija koji bi sprečili njihovu dosadu, Den i Dženin su primorani da se ponovo povežu jedno sa drugim. Može li “digitalna detoksikacija” zaista spasiti njihov brak i razum? Glavne uloge tumače holivudska zvezda Eva Longorija i komičar Met Volš, dva puta nominovan za nagradu Emi.  

Ulaznice: https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=WBXyBAFcn9E

Previous articleKings of Convenience u Beogradu, 18. septembra
Next articleOTVARANJE IZLOŽBE SLIKA “ISKRA” SRĐANA STEFANOVIĆA 12. MAJA U GALERIJI MTS DVORANE