Najveći brazilski superstar i svetski poznati producent i DJ Alok najavio je debitantsku letnju rezidenturu u vodećem klubu Hï Ibiza, koju će početi 4. jula i biti realizovana kroz devet ekskluzivnih setova ponedeljkom, zaključno sa zatvaranjem sezone 12. septembra. On će biti prvi Brazilac ikada sa rezidenturom u glavnoj prostoriji jednog od najpoznatijih svetskih klubova Hï Ibiza – The Theatre.

Brazilski superstar objavio je i kratki film kojim najavljuje ovu značajnu prekretnicu u svojoj karijeri, a govoreći o rezidenturi, Alok je rekao: „Tako sam uzbuđen da napokon najavim svoju debitantsku, hedlajnersku rezidenturu, ni manje ni više, u Hï Ibiza klubu, ovog leta! Kao prvi Brazilac koji će predvoditi glavnu sobu ovog ostrvskog super kluba, imam osećaj da je savršeno vreme da slavimo i donesemo neverovatnu žurku za vas kroz devet uzbudljivih nedelja. Vidimo se tamo!“

Alokovi Hï Ibiza setovi ne samo da će doneti prepoznatljiv zvuk koji je očarao milione širom sveta u savršenom klubskom ambijentu, već će podrazumevati i iznenađenja i gostovanja drugih superzvezda, čija će imena biti blagovremeno objavljena, poručuju iz prestižnog kluba.

Neprikosnoveni DJ Alok je u ovom trenutku jedan od najistaknutijih ličnosti na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, a svoj stil opisuje kao „Brazilian bass“ i „dance pop“. Prethodne godine iznedrile su njegove hitove „Don’t Cry For Me“ sa Jasonom Derulom, „In My Mind“ sa Johnom Legendom, „Don’t Say Goodbye“ sa Tove Lo i Ilkay Sencan, kao i „Hear Me Now“, jednu od njegovih najlepših pesama.

Na društvenim mrežama ima više od 40 miliona pratilaca, što ga čini drugim najpraćenijim DJ-em na svetu, a ugledni DJ Mag ga je 2021. godine proglasio za četvrtog najboljeg DJ-a na svetu. Za remiks pesme „Piece Of Your Heart“ dobio je nagradu 2019. godine na Međunarodnim Dance Music nagradama, a remiksovao je i hitove poput „Living In A Ghost Town“ i „Astronaut in the Ocean“.

Jedini je Brazilac koji se našao na listi „Billboard Dance 100“, dok ga je magazin Forbes ocenio kao jednog od najuticajnijih mladih umetnika u Brazilu. Premijerno je nastupio na karnevalu u Sao Paulu 2020. godine, i to pred milion ljudi, a u februaru ove godine, objavio je svoj debitantski dvočasovni Essential Mix za čuveni britanski BBC Radio 1.

Podsećamo, Alok, jedan od najuspešnijih DJ-eva i producenata današnjice, predstaviće se na glavnoj bini EXIT festivala, koji se ove godine održava od 7. do 10. jula na poznatoj lokaciji, Petrovaradinskoj tvrđavi.

Previous articlePromocija knjige Borisa Leinera “Azrini svjedoci”, 21. maj, SKCNS Fabrika
Next articleVojko V u Beogradu, Nišu i Novom Sadu