Dan pre “regularnog” Dočeka 7530. godine, 12. januara, čekaju nas dva koncertna dešavanja na otvorenom. U pitanju su svirke dva poznata novosadska benda, Zbog Brus Li, kod New Norka, i Gifta (autorski koncert) na Ribljoj pijaci.

Zbogom Brus Li počinje u 17h, a Gift u 18h kod Špajza Salaša 137.

Sastav Atheist rap nastupiće u samom centru grada, u Zmaj Jovinoj ulici, kod Telenora. Pesme već znate, sve što treba da uradite jeste da se pojavite.

Istovremenom, u podzemnom prolazu kod Pošte, koncert će održati i Killo Killo banda. Voja Malešev i ekipa su proletos objavili album “Pobeda je biti čovek”, tako će biti i novih i starih, poznatih stvari.
Zbogom Brus Li ove godine obeležava 30 godina postojanja. Već su objavili novi singl, a uskoro će se pojaviti i album. Oni će u 17 sati svirati kod “New Nork”-a, u prolazu iz Poštanske ulice.
Kvartet Dragon’s Fuel nastupiće u dvorištu Hotela Vojvodina. Mlade snage okupljene u UV nastupiće u prolazu kod Bulevar Books-a i DDOR-a.
Nakon Gifta, na istoj lokaciji, Ribljoj pijaci, nastupiće Josip A Lisac, sastav koji je nedavno objavio singl “Jugoslavio”.
Milan Mumin predvodiće svoje Love Hunters-e na svirci koja u 18 časova počinje u prolazu između Bulevar Books-a i DDOR-a.
Dobro poznati novosadskim ljubiteljima bluz roka, Šinobusi, nastupiće u dvorištu Hotela Vojvodina.
U isto vreme, u 18 časova, kod “New Nork”-a sviraće Stefan i akustični gadovi, dok će Plavi ptičić svirati u Zmaj Jovinoj, kod Telenora.
U podzemnom prolazu kod Pošte, u 18 časova, sviraće Klo Klo.
Previous articleNovogodišnji grafički kutak @ Američki kutak Novi Sad
Next articleNovi Sad sutra i zvanično postaje Evropske prestonica kulture