Na dugo očekivanom jubilarnom 15. Izdanju najvećeg hrvatskog open air festivala piti će se najdugovječniji zagrebački craft pilsner ‘Zlatni medvjed’ i druga piva Pivovare Medvedgrad.

Pivovara Medvedgrad najstarija je i najveća hrvatska craft pivovara, koja od 1994. godine kuha ukusne i prirodne lagere na tradicionalan način i od najboljih prirodnih sirovina. Od prvog je dana Pivovara Medvedgrad promijenila način na koji se na ovim prostorima doživljava pivo, čime su stvoreni čvrsti temelji craft pivarstva. U promjenjivom i dinamičnom okruženju, Medvedgrad ostaje sinonim za trajne pivske vrijednosti.

Kao jedan od rijetkih neovisnih festivala u Europi, INmusic nastoji podržati neovisne poduzetnike u Hrvatskoj kada je to moguće i zajednički graditi uvjete za napredak domaćeg tržišta s međunarodnim dosegom. Suradnja s Pivovarom Medvedgrad nastavlja započetu tradiciju promoviranja craft pivarstva u Hrvatskoj i osigurava da se i na najvećim događanjima pije kvalitetno i lokalno pivo. Pivovara Medvedgrad kao pionir hrvatske craft scene i INmusic festival kao najveći nezavisni glazbeni festival u Hrvatskoj logičan su pivsko-koncertni spoj.

Previous articlePočela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT, prvi kontingent razgrabljen u rekordnom roku!
Next articleVila Festival u Vrdniku donosi nam slavne žene-heroine našeg doba!