Novi poster i prvi trejler za film “Osmi putnik: Romul” (Alien: Romulus) producenta Ridlija Skota i reditelja Feda Alvareza upravo su objavljeni!

Nakon tizera od pre dva meseca, 20th Century Studios objavio je i prvi trejler za film Osmi putnik: Romul. Naučnofantastični horor naći će se u domaćim bioskopima od sredine avgusta, a kako najavljuje američki studio, novim ostvarenjem uspešna franšiza vraća se svojim korenima.
Dok pretražuje napuštenu svemirsku stanicu, grupa mladih svemirskih kolonizatora suočava se licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu.
Sinopsis nagoveštava da se priča odvija između događaja koji su se zbili u originalnom naslovu “Osmi putnik” Ridlija Skota koji je sada samo u ulozi producenta filma i “Osmi putnik 2”, čuvenog nastavka Džejmsa Kamerona koji je osvojio dve nagrade Oskar.
Film režira Fede Alvarez, poznat po horor naslovima “Zla smrt” i “Ne diši”, a uloge u filmu tumače: Kejli Spejni, koju smo nedavno gledali u ostvarenju “Prisila”, zatim Dejvid Džonson, Arči Reno, Spajk Fem i drugi.
Trejler:
https://www.youtube.com/watch?v=BDvkGtpNqxs
Previous articleKoncert Is This It? 8. juna u SKCNS Fabrici
Next articleKoncert bendova Colour Haze i Smokemaster, 4. oktobar, SKCNS Fabrika