ADAPTACIJA AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT” U IZVOĐENJU IVANE PETERS, TIJANE DAPČEVIĆ, ZORANE PAVIĆ, MAJE BRUKNER I JELENE ĐUKIĆ

KARTE U PRODAJI
NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I
 SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike : „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića, biće održan prvi put na Velikoj sceni Kombank Dvorane 23. decembra. U ovom muzičko-  scenskom spektaklu reditelj „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U mjuziklu su  isprepletne životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti, a tokom trajanja show-a, stvara se sjajna interakcija pet  dama sa publikom.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.

Mjuzikl „Devojačko veče“ urađen je u produkciji Emotion Teatra.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

 

 

FOTO: NEBOJŠA BABIĆ
Previous articleIzložba “Dreams are not inside” Andree Boroš trijumfalno u KC Lab
Next articleEXIT festival objavio aftermovie svog istorijskog izdanja!