Iz kuhinje 20th Century Studio izlazi sinhronizovani animirani film „NEPORPAVLJIVI RON“ (Ron’s Gone Wrong). To je priča o savremenom prijateljstvu između stidljivog i povučenog dečaka Barnija i njegovog neobičnog, pričljivog i razigranog prijatelja robota Rona.
Jedanaestogodišnji dečak shvata da se njegov prijatelj robot pokvario, pokušavajući da mu pomogne otkriva svet u kome roboti, koji hodaju i govore, mogu da budu deci i dobri prijatelji. Priča prati avanture koje prevazilaze sve predrasude i dokazuju da  konekcija koju dečak ima sa uređajem može biti istinsko prijateljstvo.

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=MGjsRWnVuSQ
L to R: Ron (voiced by Zack Galifianakis) and Barney (voiced by Jack Dylan Grazer)
Producentkinje filma Sara Smit (Sarah Smith) i Džuli Lokart (Julie Lockhart) naglasile su da Priča nije mogla da dođe u bolji čas, Onlajn veze dominiraju analognim prijateljstvima. Svi četujemo, lajkujemo, postujemo, a Barni i Ron nas zajedničkim iskustvima podsećaju na sve lepote i čari odrastanja“.
L to R: Ron (voiced by Zack Galifianakis) and Barney (voiced by Jack Dylan Grazer)
Pored pomenute Sare Smit, koja je producentkinja i scenaristkinja predstojeće animirane avanture, važna uloga je pripala i Pixar veteranu Žanu Filipu Vajnu koji je bio deo autorske ekipe popularne animacije “Automobili 3”, a sada se našao u ulozi režisera ove moderne priče o prijateljstvu.
Na scenariju je još radio i Piter Bejnham poznat po komedijama „Borat: Kulturno uzdizanje u Americi za pravljenje koristi slavne nacije Kazahstana“ i „Borat: Naknadni film“.

Muziku za film radio je višenagrađivani kompozitor Henri Prajs Džekman (Henry Pryce Jackman), koji je do sada snimio muziku za Diznijeve animacije „Vini Pu“, „Veliki heroj 6“, kao i za Marvelove igrane filmove „Kapetan Amerika: Zimski vojnik“ i „Kapetan Amerika: Građanski rat“.

Planirano je da se film „Nepopravljivi Ron“ nađe u bioskopima od 21. oktobra.

Previous articleDram i Fantom imaju novi diskopop singl
Next articleLazar Marković – izložba skulptura – Sve se kreće, ništa se ne kreće – 14. jun – 2. jul 2021, Galerija SULUV