Kontroverzni američki heavy/thrash/punk metal bend The Mentors nastupiće 5. juna u SKCNS Fabrici.

Bend je nastao u Sijetlu 1976. godine i do sada je objavio sedam studijskih albuma. Bend je do 1997. godine predvodio bubnjar/pevač Eldon „El Duce“ Hoke, nakon čije pogibije bend smanjuje aktivnosti. Kasnije se okupljaju u novoj postavi koju i danas čine gitarista Eric Carlson, basista Steve Broy i bubnjar/vokal Mad Dog.

Poznati su po provokativnim, teatralnim nastupima uživo, koji izvode kostimirani i maskirani, a za njih kažu da kombinuju mizantropiju GG Alina, ali sa mnogo više humora, i teatralnost Kiss-a, ali sa znatno manje novca.

Ulaznice mogu da se kupe online na https://new.gigstix.com/event/mentors-novi-sad-05-jun-2023/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Cena u pretprodaji je 800 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice biće 1.000 dinara. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

 

 

Previous articleVelikani filma Zdravko Šotra, Đorđe Kadijeviće, Bora Drašković i Miša Radivojević zajedno u ostavrenju “Film davne budućnosti” i na počasnoj projekciji filma u subotu 20. maja, u mts Dvorani, s početkom od 20h
Next articleNedelja italijanske kulture u Novom Sadu od 20. do 26. maja – koncerti, filmovi, izložba, predstava,….