IVANA PETERS, TIJANA DAPČEVIĆ, ZORANA PAVIĆ, MAJA BRUKNER, JELENA ĐUKIĆ I SVETLANA SRETENOVIĆ PORUČUJU: JEDVA ČEKAMO SUSRET SA PUBLIKOM
REDITELJ RADE VUKOTIĆ:  VERUJEM DA ĆE OVO BITI VELIKI HIT KOJI ĆE SE  PONOVO IGRATI NA SCENI KOMBANK DVORANE

Najnoviji mjuzikl koji će nam ulepšati prednovogodišnje praznike : „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića, biće održan prvi put na Velikoj sceni Kombank Dvorane 23. decembra. Mjuzikl koji je adaptacija istoimenog američkog mjuzikla, najavile su Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters i Svetlana Sretenović, kao i reditelj Rade Vukotić.

Vidno raspoložen uoči premijere mjuzikla Vukotić je rekao da nikad u svojoj karijeri nije doživeo tako sjajnu atmosferu na probama: ” Atmosfera i energija na probama su bili izvanredni i iskreno verujem da će ovo biti veliki hit, te da će postati deo redovnog repertoara Kombank Dvorane”.

Željne nastupa i posle dugog pandemijskog perioda glumice gromoglasno poručuju publici da jedva čekaju da se susretnu sa publikom u ovom neobičnom mjuziklu:

“Uželele smo se scene, a pre svega nam nedostaje interakcija sa publikom”, istakla je Tijana Dapčević.

Ivana Peters sa svoje strane ističe da su se glumice iz ovog komada savršeno snašle u mjuziklu:Maja Brukner i Jelena Đukić za mene su prijatno iznenađenje. Toliko sjajno pevaju kao da su se ceo život bavile muzikom, iako Maji nije strano ovo umetničko polje, jer ima svoj bend”.

Podsetimo, u ovom muzičko-  scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge.

U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Mjuzikl „Devojačko veče“ urađen je u produkciji Emotion Teatra.

Previous articleAleksandar Carić Solo / Carić-Pantelić Duo
Next articlePUČINI NA SCENI MADLENIANUMA – PONOVO NASTUPA ŽELJKO LUČIĆ