Dugo očekivani blokbaster, „Furiosa: Pobesneli Maks Saga“,  biće pretpremijerno prikazan u Srbiji u CineStar bioskopima 22. maja u okviru CinePremiere događaja, na četiri lokacije: Beograd – Ada Mall, Novi Sad – Big, Pančevo – Big, Zrenjanin – Big sa početkom u 19 časova!

Ovaj povratak u legendarni distopijski svet, koji je stvoren pre više od 30 godina sa kultnim filmovima “Pobesneli Maks“ (Mad Max) je pravi filmski spektakl koji je na raspolaganju uz vrhunski doživljaj u najboljijm CineStar formatima: 4DX i eXtreme. Najsrećniji posetioci na poklon će dobiti „limited edition“ plakat iz filma (do isteka zaliha).

Ulaznice su već u prodaji na blagajnama CineStar bioskopa i onlajn na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/cinepremiere-furioza-pobesneli-maks-saga/7147

 „Furiosa: Pobesneli Maks Saga“, u distribuciji Blitz Filma, je priča o poreklu odmetnute ratnice Furioze pre njenog susreta i udruživanja sa Pobesnelim Maksom. Film je režirao Oskarovac Džordž Miler, a glavne uloge tumače Anja Tejlor-Džoj (Damin Gambit, Dina: Drugi deo, Peaky Blinders) i superzvezda Kris Hemsvort (Avengers, Tor, Zvezdane staze, Snežana i lovac).  

Kris Hemsvort je pohvalio izuzetan proces filma: „Nikada nisam bio na setu koji je bio istovremeno zastrašujuć, glasan, bučan, iscrpljujuć, a opet potpuno bezbededan i pod kontrolom.“  

Ova akciona epska saga snimana je u Australiji, poput skoro svih delova „Pobesnelog Maksa“ do sada (osim dela „Pobesneli Maks: Auto-put besa“, kada je padala rekordna kiša koja je pretvorila sušne pustinjske oblasti u bujne zelene površine).  

„Furiosa: Pobesneli Maks Saga“ imaće svetsku premijeru na 77. Filmskom festivalu u Kanu, a odmah potom stiže u bioskopske dvorane.

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

 

Previous articleKoncert bendova The Steams i The Sonic Curves, 16. maj, SKCNS Fabrika
Next articleNa Arsenal Fest 2024 stižu Brkovi, Iva Lorens, Vuk Vukajlović…