Najpopularniji elektro-akustični pop bend u regionu, DETOUR, ponovo dolazi u Beograd gde će održati koncert 24. maja u klubu BitefArtCafe.

Detour je nastao kao nastavak benda Yammat, a od 2006. godine nastupaju pod sadašnjim imenom. Njihov treći album “A što ak’ ja…” postao je prelomni u karijeri grupe, osiguravši im titulu “Perjanice novovalnog popa” i nagradu Porin za najbolji pop album u 2014. godini. Njihova autorska virtuoznost i kreativnost ne prestaje ni danas, a njihovi singlovi poput “Šarena”, “Slavlje”, “Hawaii” i “Klaun” to i potvrđuju. Sada nam ovaj popularni bend donosi priliku da uživamo u njihovim hitovima uživo, na jednom od najiščekivanijih koncerata u Beogradu ovog proleća.

Njihova moć leži, ne samo u njihovim najnovijim hitovima, već i u pesmama starijeg datuma, poput nezaboravnih numera kao što su “Ljeto počinje“, “Mjesec“, “Gledano sa strane” i “Prijatelj“, koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma. Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere.

Početkom 2016. godine, Nenad Borgudan ostvario je jedan od svojih najvećih autorskih uspeha sa pesmom “Zaljubila sam se”. Ova numera je osvojila top liste i postala je najemitovanija pesma na radijskim stanicama te godine, čime je Nenad dobio zasluženo priznanje za svoj rad.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro – akustičnog pop zvuka. Bend je ostvario uspehe i sa novijim albumima, poput “Tourdetour”, koji je nagrađen na Rock&Off i Porin nagradama.

 

Tokom poslednje dve godine, Detour su se istakli na muzičkoj sceni pobedom na Zagrebačkom festivalu sa pesmom „Nekad je bilo bolje“ koja je proglašena najboljom pesmom ovog legendarnog muzičkog događaja i visokim plasmanom na Dori, hrvatskom izboru za pesmu Evrovizije.

 

Ozbiljnu bazu obožavalaca u Beogradu gosti iz Hrvatske objašnjavaju sjajnim koncertima koje sviraju u srpskoj prestonici.

“U poslednje četiri godine sve više sviramo Beograd i Srbiju i svaki put su koncerti sjajni, publika je predivna, prostori su uvek puni. Popularnost u Beogradu dugujemo direktnom kontaktu s publikom koji se energetski i emotivno uvek pretvori u divno iskustvo” kažu iz benda Detour.

Ovaj legendarni bend nas vodi na nezaboravan muzički put kroz vreme, donoseći nam ono najbolje iz svake faze svoje karijere na jedinstvenom koncertu u Beogradu, koji ne smete da propustite.

 

Ulaznice su dostupne za svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i na sajtuwww.tickets.rs.

 

https://www.youtube.com/watch?v=gdvUKG18NbU

Previous articleОтварање изложбе: Микеланђело Пистолето: Превентивни мир
Next articleBitefArtCafe ponosno najavljuje koncert Tijane Bogićević