Koncert Lene Kovačević održaće se u Beogradu na Trgu Republike u subotu 7. avgusta sa početkom oko 21 čas, u okviru programa festivala BELEF. Ulaz  je slobodan.

Na repertoaru će se naći Lenini popularni singlovi, među kojima su Cafe, Dubine, Samo da mi je, Požuri, Leto je, Beograde, kao i posebne obrade trenutnih hitova u Leninom aranžmanu.
Lenin najnoviji singl “Beograde” može se čuti na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=lPApQU9jnSE

Lena se smatra jednom od najvažnijih muzičarki nove generacije, nastupa u brojnim koncertnim dvorana širom sveta i jedina je osoba iz regiona koja je bila gošća na BRIT Awards, dodeli briranskih muzičkih nagrada,  u Londonu u O2 Areni. Objavila je tri visoko tiražna albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostrana tržišta. Imala je nastupe u Belgiji, Holandiji, na Kipru, u Italiji, Americi, Nemačkoj, Austriji, kao i u Srbiji i regionu.

Lena stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina u toj zemlji.  Lena Kovačević je deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca. Koaj je sarađivala i sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su, između ostalih: Lara Fabian, Mariza, LP, Dulce Pontes, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Pink Martini,…

U 2020. Lena je održala rasprodat koncert u Narodnom muzeju, koncert na lokalitetu  Lepenskog vira i dva rasprodata koncerta u Zvezdara Teatru.

Detaljne informacije o Leninim aktivnostima mogu se pronaći na Leninom zvaničnom Instagram nalogu i društvenim mrežama:

            https://www.instagram.com/lenakovacevic_official/ 

http://www.lenakovacevic.com/               

https://www.facebook.com/LenaKovacevicOfficial

 

Fotografije: Irina Duplevskaja

Previous articleNakon 15.000 ljudi na Exitovom festivalu u Bugarskoj, stižu nova imena za Sea Dance u Crnoj Gori
Next articleGift sa novim albumom i singlom!