Drugi događaj Art Fronta je pred nama! Pridružite nam se 28.10. u Hrvatskom domu Srijem (nekadašnjem Domu omladine, tj. bivši Film) da zajedno obeležimo 10 godina benda Artan Lili.

Od objavljivanja njihovog prvog singla “Džoni”, u novembru 2012. godine, Artan Lili su nesumnjivo najčešće pominjani sastav kada se pričalo o novim snagama na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Do sada su izdali 2 albuma – “Artan Lili” i “New Deal” i jedna su od koncertno najaktivnijih grupa u zemlji i regionu, pa gotovo da i ne postoji grad, klub ili festival na kome do sada nisu nastupili.
Najzanimljiviji je plasman pesme “Ako stanemo tu*” koja je odmah kao novitet zasela na prvo mesto liste Diskomera Studija B, što je pre njih, u 40 godina postojanja liste, pošlo za rukom samo Bijelom Dugmetu, Ekatarini Velikoj i grupi Kal. Trenutno objavljuju singl-spotove sa 3. albuma u saradnji sa kolegama sa scene. Singl “Rokenrol posle rokenrola” je nastao u saradnji sa Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom grupe Partibrejkers. Singl “Geler” je nastao u saradnji sa legendarnim hip hoperom Ivanom Ivanovićem Juice-om.
Karte za koncert će od srede, 19. oktobra, biti moguće kupiti u pretprodaji u knjižari “Buk Bar” u Sremskoj Mitrovici po ceni od 500 RSD, kao i na vratima kluba na dan događaja u iznosu od 800 RSD.
Previous articleVeštičarenje ponovo u Lazinom Teletu!
Next articleGrizete imaju debi-spot!