У суботу, 13. маја 2023. године, од 15:00 до 21:00 час, у Мадлениануму (Главна 32, Земун), традиционално ће се одржати 2. Земунски Салон Вина и Уметности, у организацији Друштва Винодељство и Простора савремене уметности Мољац.

 2. Земински Салон Вина и Уметности је део концепта Четри годишња добакоја повезују циклусе у производњи и дегустацији вина и уметност, која је органски везана са вином. На овогодишњем догађају учествоваће преко четрдесет домаћих винарија, од којих се неке појављују по први пут, а своја уметничка дела представиће признати уметници Небојша Савовић Нес, Љубомир Лацковић, Петар Хрануели са Галеријом Пигмалион, Теодора Стојановић, Слађана Стојановић-Христовски и Коста Ботуњац. Манифестација се организује по други пут у елегантном простору Фоајеа и Бел етажа Опере и театра Мадленианум.

Previous articleBrutal Fest 5. u CK13!
Next articleVelikani filma Zdravko Šotra, Đorđe Kadijeviće, Bora Drašković i Miša Radivojević zajedno u ostavrenju “Film davne budućnosti” i na počasnoj projekciji filma u subotu 20. maja, u mts Dvorani, s početkom od 20h